De Zilverberk

                                                                

 

 

Jonge makreel…                                                                 
gemarineerd, salade van suikererwt
Jeune maquereau…
mariné, salade de pois de sucre

Noorse zalm…                                                                  
als cannelloni, coulis van erwten
Saumon de Norvège…
en cannelloni, coulis de petits pois 

Langoustines Royale…                                                     
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes

 

 

 

 

 

Deense kabeljauw…                                                          
groentenragout, mousselinesaus
Cabillaud danois…
ragoût de légumes, sauce mousseline
Zeetong…                                                                            
in hoeveboter gebakken, handgesneden frieten
Sole…
meunière au beurre de ferme, frites coupées à la main

 

Anjou duif…                                                                      
in cocotte gebakken, groentenragout
Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, ragoût de légumes

Kalfszwezerik…                                                                
jonge spinazie, châteaubriand-saus
Ris de veau…
jeunes épinards, sauce châteaubriand


 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
385590

We hebben 218 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.