De Zilverberk

 


  

West Vlaams rood & langoustine…                                       

in tartaar, bisque van tomaat

Rouge des Flandres occidentale & langoustine…

en tartare, bisque de tomate

Ganzenlever…                                                                

 in terrine, huisbereid, gegrilde brioche

Foie gras d’oie …

en terrine, fait maison, brioche grillée

Langoustines Royale…                                                  

groentennage

Langoustines Royale...

nage de légumes

Zeetong…                                                                       

vierge saus, aromaten

Sole…

sauce vierge, aromates

Rug van kabeljauw…                                                  

groenten ragout, mousselinesaus


Dos de cabillaud…

ragoût de légumes, sauce mousseline

 

Anjou duif…                                                                 

in cocotte gebakken, aromaten

Pigeon Anjou…

cuit en cocotte, aromates

Kalfszwezerik…                                                                  

groenten ragout

Ris de veau…

ragoût de légumes

 

 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
281923

We hebben 19 gasten en geen leden online

Copyright © 2017. De Zilverberk.