plantjes verkoop b60d0

 

In het weekend van 15, 16 en 17 september gingen 27 vrijwilligers bij alle inwoners van onze gemeente langs met azalea’s. Ook bij Chris en Annelies werden er plantjes verkocht in hun slagerij en verschillende ouders van schoolkinderen steunden onze actie in het Polderhart.

 

We verkochten in totaal 720 azalea’s voor de prijs van 8 euro per plantje. Hierdoor hebben we 5.760 euro kunnen schenken aan Kom op tegen Kanker.

 

Met de opbrengst van de Plantjesactie financiert Kom op tegen Kanker diverse zorgprojecten en activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten. Deze organisatie biedt hen ook praktische en financiële hulp. Mensen met kanker hebben het vaak mentaal moeilijk en hebben deugd van contacten met mensen die hen begrijpen omdat ze hetzelfde meemaken. Ook de organisatie van dergelijk lotgenotencontact wordt ondersteund door de opbrengst van de Plantjesactie.

 

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers en de gulheid van onze inwoners behaalden we met deze deur-aan-deur actie een schitterend resultaat! We zijn erin geslaagd om 3 euro per inwoner te schenken aan Kom op tegen Kanker. Van harte bedankt!

 

Noël Delaere

Schepen van Gezondheid