AVC - ACW - CM - Vakantiegenoegens Zuienkerke
   

 


ACW (Algemeen Christelijk Werknemersverbond) - ACV(Algemeen Christelijk Vakverbond)  - CM(Christelijke Mutualiteit)  - VAKANTIEGENOEGENS

Deze bewegingen proberen regelmatig ontspanning, vormings- en ontmoetings kansen aan te bieden aan de leden van de christelijke werknemersbeweging.

De vereniging werd gesticht in 1976 uit de verenigingen van de 4 verschillende deelgemeenten. Het bestuur wordt vertegenwoordigd door:ACW - voorzitter: Conny Van Belle, Tel. 050 / 42.58.24 email: conny.vanbelle@telenet.be

CM - voorzitter: Marie-Louise Pyra, Tel. 050 / 41.61.99

ACV - voorzitter: Geert Quintens, Tel. 050 / 41.39.98

ACW - ACV - CM - secretaris: Noël Delaere, Tel. 050 / 31.65.03  email: sonja.noel@euphonynet.be


 

ZIEKENZORG CM


Ziekenzorg is een beweging die langdurig zieken en vrijwilligers verenigt. Er worden huisbezoeken bij thuisgebonden zieken georganiseerd op het moment dat dit voor hen het best past. De parochianen die in een rustoord verblijven, krijgen jaarlijks een bezoekje en een kleine attentie.

Daarnaast richt de plaatselijke Ziekenzorgafdeling regelmatig samenkomsten in waarbij ontspanning, vorming en ontmoeting centraal staan. De nationale ziekendag tijdens het tweede weekend van september is de belangrijkste feestdag voor Ziekenzorg. Op die dag staan een eucharistieviering en een ontspanningsnamiddag op het programma.

Voorzitter: Marie-Louise Pyra, Tel. 050 / 41.61.99
Secretaris: Ann Leys, Tel. 050 / 41.78.63