kinderopvang 2

 

Kinderopvang Felies begeleidt zo'n 600 kinderopvang initiatieven over heel Vlaanderen. Binnenkort breiden we onze werking uit: in Zuienkerke zetten we een unieke samenwerking op tussen de gemeente en Felies.

In de voormalig pastoriewoning(die ter beschikking gesteld wordt door de gemeente) start op 4 maart 2019 een nieuwe groepsopvang. Het gaat hier om een samenwerking tussen 2 kinderbegeleiders (onthaalouders) die de opvang zullen organiseren. Groepsopvang “De Droomboom” biedt plaats aan 15 kindjes.

De kinderbegeleiders werken in nauw verband met de verantwoordelijke van Felies waarbij ze instaan voor kleinschalige familiale opvang voor uw kindje. Je mag een persoonlijke aanpak verwachten  waarbij elk kindje individueel benaderd wordt.

“De Droomboom” biedt alvast heel wat troeven: het ligt op een rustige, unieke locatie, met veel ruimte, een prachtige tuin, parking voor de deur en is gelegen naast de gemeentelijke basisschool.

De dagprijs voor de opvang wordt bepaald volgens het systeem van inkomenstarief (IKT). Het bedrag dat de ouders betalen is berekend op basis van hun inkomen.

Ouders die opvang zoeken, of meer info willen over deze groepsopvang, kunnen contact nemen met Cathy Craeymeersch, regioverantwoordelijke van Felies. (kinderopvangdehaan@felies.be of telefonisch 0473/637354)

Voor deze nieuwe groepsopvang zijn we nog op zoek naar geschikte kinderbegeleiders.

Heb je een hart voor kinderen, tonnen geduld en een creatieve geest? Spreekt de job van kinderbegeleider in de groepsopvang jou aan? Neem dan contact op met de regioverantwoordelijke van Felies!

Benieuwd of graag meer informatie: check de vdab website voor meer informatie over de vacature https://www.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/58611315?preview=true  of neem contact op met de regioverantwoordelijke van de dienst Cathy Craeymeersch (0473/637354 of kinderopvangdehaan@felies.be).